Mavras Soğuk Sıkım Naturel Birinci Olgun Hasat Zeytinyağı, mutfakta yaratıcılığın sınırlarını zorlayan bir lezzet sunar. İşte bu özel yağ ile...
1 su bardağı erişteyi tuzlu suda haşlayın.Bir tavada 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ısıtın, haşlanmış erişteleri ekleyin ve birkaç dakika kavurun.Tuz,...
Malzemeler:1 Yumurta,Yarım çay bardağı Mavras zeytinyağı,1 çay bardağı Şeker,1 su bardağı Nişasta,1 su bardağı Un,Kabartma Tozu,Vanilya,1,5 kaşık Kakao,Yarım çay bardağı...
400 gram kültür mantarı, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, Küp küp doğranmış 1 soğan, 6-7 diş sarımsak, 5 yemek kaşığı elma...
Malzemeler:2 Domates,2 Yeşil Biber,1 Kapya Biber,1 Soğan,1/2 çay bardağı Mavras Zeytinyağı,1 kaşık Domates Salçası,1 kaşık Biber Salçası,2 kaşık Nar Ekşisi,1...
Mavraslı Tarifler’in mevsimsel bir lezzetiyle karşınızdayız. Lif ve B vitamini bakımından oldukça yüksek olan karnabaharı hiç salata olarak tükettiniz mi?...
Enginarları limonlu suda bekletelim.Sonra tencereye dizelim. Ortasına büyükçe bir soğanı bütün olarak bırakalım. Enginarların üzerine bezelye, havuç, patates karışımını yayalım....
1 su bardağı kırmızı mercimeği bir gece önceden suya koyalım Eğer acele yapmak isterseniz kaynar suda bekletelim. Mercimeği süzdükten sonra...
Sıcak kabak yemeklerinin papucunu dama attıracak ılık yaz akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday bir tarif ile karşınızdayız. İşte karşınızda zeytinyağlı kabak...
Malzemeler:1 Karnabahar,2 Havuç,1 Soğan,Yarım Limon Suyu,Tuz,Maydanoz,1 Portakal Suyu,6 kaşık Mavras zeytinyağı. Hazırlanışı:Karnıbaharı küçük parçalara ayırıp derin bir kaseye koyalım.Tuz, ılık...
Kış aylarının vazgeçilmezlerinden ayrıca Sefarad Mutfağı’nda sıklıkla yapılan limonlu pirinçli ıspanak. Soğan yok, salça yok, sarımsak yok az ve öz...